Linken
Reuen
Nieuws
Wie zijn wij

 

Vanaf Donna bij ons gekomen is zijn wij helemaal voor de Hollandse Herder gegaan. Echt 'n geweldig Ras ze hebben wel duidelijkheid en consequentie nodig. (zie het kopje Rasbeschrijving). Wij hebben veel bereikt met onze Hollanders en zijn daar ook erg trots op. Tevens hebben wij ook diverse certificaten behaald.

Indra is de moeder van onze kennel en de naam van onze kennel is naar haar genoemd

Indra is ons gouden hondje heeft veel prijzen behaald, is Nederlands kampioen in de GG heeft vele certificaten behaald in verschillende takken van sport. een echte allrounder, en ze is goud gestroomd, dus vandaar zo onze kennel deze naam heeft. In 2013 hebben wij Indra voor de eerste maal ingezet voor het fokprogramma. Wij zijn in bezit van een kennelregistratie.

Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken. die die qua bouw en verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld. zoals wordt omschreven in de rasstandaard van de Hollandse Herder korthaar.Uiteraard moeten de ouderdieren aan de eisen van hierboven geschreven voldoen zoals de gezondheidtesten HD en ED

Hoe kunt uw u pup reserveren klik hier. Bent uw serieus ge´nteresseerd, en wilt u op de lijst komen. Stuur ons dan een mail  stuur @mail of bel ons even op. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: 06-14133517

Wij vinden het erg belangrijk dat moeder en pups de rust krijgen tijdens de kraamperiode. En denken dat elke verantwoorde fokker en/of puppykoper zich hiervan bewust is. De nieuwe puppy baasjes zijn welkom om hun puppy te komen bezoeken va. dat ze 4 weken oud zijn. Vanaf de geboorte zijn de pups te bewonderen via deze site. Wat continu up to date blijft.

Uiteraard worden de pups optimaal gesocialiseerd. Met de leeftijd van 7 weken mogen zij het nest verlaten. de pups zijn dan regelmatig ontwormd, ze zijn gechipt en er is DNA afgenomen en is opgeslagen in een laboratorium, dit gebeurt door de Raad van Beheer. bij het verlaten van het nest hebben ze ook een EU paspoort en krijgen een stamboom die afgegeven wordt door de Raad van Beheer, wat later bij ons aan komt. Wij brengen die persoonlijk na de nieuwe eigenaren thuis. De pups worden optimaal onderzocht door onze eigen dierenarts.

Mocht de pup naar het buitenland gaan verhuizen hebben wij te maken met Europese wetgeving waar wij ons strikt aan zullen moeten houden, en zullen daar ook niet van afwijken.

Tevens hechten wij veel waarde aan een stabiel en eerlijk karakter van onze eigen honden. Het belang van onze honden en pups staan altijd voorop, en ik behoud me het recht voor om te weigeren een pup toe te wijzen wanneer ik het niet eens ben met de omstandigheden waarin de pup terecht zal komen. Ook doen wij niet aan nestkeuzes. de pupeigenaar mag aan geven wat zijn wensen zijn, en zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden. Hierover valt niet te discussiŰren. Bij de leeftijd van 6 weken gaan we de keuzes doen voor wie bij welke pup geschikt is.

Astra, Bartje en Bjorka en Carmen de Goude Hollander zijn bij ons in de huiskamer geboren.

Astra, Bjorka en Bartje zijn 2 dochters en een zoon van Holland Indra v Le Dobry.

Carmen is een dochter van Astra de Goude Hollander.

Wij hebben ook nog 2 katten en 'n grijze roodstaart en wat kipjes.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn Henk en  Helma

Wij wonen in het Brabantse Berlicum vlakbij 's-Hertogenbosch. Wij zijn hele trotse eigenaren van 4 Hollandse Herders. Donna was onze allereerste Hollandse Herder en is 12 jaar geworden

Wij zijn ook in bezit van certificaten  Vakbekwaamheid dieren (Honden en Kattenbesluit)

Kijk Hier voor bij :Onze behaalde certificaten  

 Wie zijn wij
Gastenboek
In-moriaam
Kenneldag 05-08-2017
Teven
Rasbeschrijving
Foto's
Filmpjes
A- Nest: 29-10-2013
Puppy's
B- Nest:28-12-2014
C- Nest:10-03-2016
D- Nest 03-11-2017
E- Nest Zomer 2019

 

       

  Carmen de Goude Hollander  Bjorka de Goude Hollander

 Astra de Goude Hollander

Holland Indra v Le Dobry

  10-03-2016

     28-12-2014

  29-10-2013

24-02-2009

       
 

 

 

 

   

Onze Bella Donna v/d vastenow

JOEP

Pimmetje

Woelie

Lisey

06-02-2003 / 04-04-2015

april 2018

01-05-2015

30-04-2007/21-03-2018

24-05-2005

 

Lorrie

       

24-10-1989