Arkos De Goude Hollander

22-11-2013 A-Nest Helaas Reutje Rose (bijnaam stompie) en je stamboomnaam was nog niet eens bekend. Hebben wij vanmorgen je moeten laten gaan.

Bij de geboorte was je heel bijzonder je was anders. Je had een kort staartje Je zou de pup van Henk gaan worden. Je was zo grappig in alles wat je deed Henk zijn eerste hondje o wat keek hij er naar uit  Je was onze oogappel en van vele. Ons hart heb je zeker gestolen Je was zo vrolijk speels met je broers en zusjes een gangmaker echte clown van het nest. Je had net een week je oortjes en oogjes open, je tandjes kwamen door je leek zo volmaakt en dan wel met een kortere staart. maar je echte probleem hebben we gisteravond ontdekt waardoor je geen toekomst zou hebben Wij stonden echt voor een hele moeilijke keus we hebben je uit het lijden, of lijdensweg die je tegemoet zou gaan voor geweest  je bent net 3 weken en 3 dagen oud geworden. Onze tosca en dusty zullen je verwelkomen op de regenboogbrug 

Rust zacht stompie we zullen je aanwezigheid erg gaan missen

 
 
03-12-2014 A-Nest Een droevig bericht gekregen uit BelgiŽ. Met een bericht wat ons echt heeft geschokt. Helaas mocht je niet ouder worden dan 13 maanden. Je baasjes Martine en Erik waren ziels gelukkig met jou, volgens de berichten die we voor de tijd kregen, ze waren zo trots op jou. Wilde nog zoveel dingen met je gaan doen,zoals speurwerk.

Je broertje Arkos heeft jou opgewacht bij de regenboogbrug. En zijn jullie voor altijd weer samen. en kunnen jullie samen aan de ander kant van de brug,weer samen spelen.

Adjerro De Goude Hollander

In- Memorian
Foto's
Filmpjes
Puppy's
A- Nest: 29-10-2013
B- Nest:28-12-2014
C- Nest:10-03-2016
D- Nest 03-11-2017
E- Nest Zomer 2019
Rasbeschrijving
Wie zijn wij
Nieuws
Teven
Reuen
Kenneldag 05-08-2017
In-moriaam
Linken
Gastenboek